Lábszkennerek

Térbeli (3D) szkenner a lábak (és kaptafák) felületét alkotó pontok digitalizálására (koordinátának és egymáshoz való viszonyaiknak rögzítésére) szolgáló berendezés. Kimeneti adatai a beépített program (algoritmus) által rögzített hosszúsági, szélességi, magassági és kerületi méretek, illetve a láb/kaptafa térbeli képének megjelenítéséhez szükséges információk [szabványosnak tekinthető] fájlja. TechnOrg a következő típusokat forgalmazza és támogatja:InFoot Standard/High

A beszkennelt lábakról a berendezés programja 27 féle (hosszúsági, szélességi. magassági, kerületi méret és szög) értéket tud generálni (ezek választéka beállítható), majd azokat a szkennerhez csatolt számítógép/notebook képernyőjén megjeleníteni és/vagy kinyomtatni. Ugyanakkor a beszkennelt idom (láb vagy kaptafa) 3D képe megjeleníthető a képernyőn és ott szabadon forgatható és nagyítható/kicsinyíthető, illetve rögzíthető és továbbítható (pl. a Shoemaster® Custom programhoz) STL vagy WRML formátumban. A Standard és a High típusok közötti különbség a szkennelési zóna magassága – a Standard esetében 150 mm (alkalmas félcipőkhöz), a High esetében 250 mm (félmagas szárú cipőkhöz és bokacsizmákhoz).


LSF-350

Notebook-hoz vagy személyi számítógéphez (PC) csatlakoztatva érintés-mentesen beszkenneli a lábat (vagy kaptafát), majd megmutatja annak fő kerületi méreteit, melyeket egy rövid ortopédiai értékeléssel együtt PDF formátumban eltárol és/vagy kinyomtatható.  A digitalizált fájl STL formátumban továbbítható CAD rendszerekhez (pl. Shoemaster® Custom).